Zoek je iets anders?


Theeschenkerij

Onze gasten genieten van de prachtige omgeving en de gerechten van onze menukaart. IJgenweis is anders dan anders. Dit zie je aan de schrijfwijze in onze naam, maar ook aan de gerechten op onze kaart. Dit anders zit hem vooral in het gebruik van de ingrediënten en de herkomst van de producten.

IJgenweis | Clingendael

Eten & drinken

Onze  honing die we serveren bij de muntthee muntthee komt bijvoorbeeld van  de imker uit het park Clingendael. Ook hebben we dit jaar gember met citroen thee op het menu. 

Verder staan er op onze menukaart veel vegetarische gerechten. Een aanrader is een heerlijk flatbread met een veganistische groenten curry of toch een gewone kroket? Onze rundvleeskroketten hebben een 3 sterren beter leven keurmerk. 

We serveren een heerlijke vegan salade afgetopt met fried popcorn chick*n en wij staan alom bekend om onze heerlijke Italiaanse piandina’s uit de klapgrill. Dit zijn dunne pizzabodems met zeezout en olijfolie die belegd zijn en dan verwarmd worden tussen de klapgrill. Lekker Italiaanse tomaat mozzarella en pesto spread of toch de guacamole met feta en spinazie.

Wij zijn geopend tussen 10 en 17 uur. Voor een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers erbij, een lekkere lunch, maar ook voor een heerlijke namiddag met een borrelhapje of een ijsje. Dagelijks serveren naast onze heerlijke appeltaart met verse slagroom, drie andere wisselende soorten gebak waarvan er altijd één glutenvrij is.

Wilt u ook zo’n moment beleven? U bent van harte welkom!