Zoek je iets anders?


Theeschenkerij

Onze gasten genieten van de prachtige omgeving en de gerechten van onze menukaart. IJgenweis is anders dan anders. Dit zie je aan de schrijfwijze in onze naam, maar ook aan de gerechten op onze kaart. Dit anders zit hem vooral in het gebruik van de ingrediënten en de herkomst van de producten.

IJgenweis | Clingendael

Eten & drinken

Beleef de bijzondere theeblends van Legends. Hand geplukte thee. Net een vleugje ‘anders’. Thee die wat met je doet! Natuurlijk hebben we ook verse gember thee met citroen of verse muntthee. Onze biologische honing die we serveren bij de muntthee komt bijvoorbeeld van  de imker uit het park Clingendael.  Dit jaar serveren we ook heerlijke ice coffee of aardbeien slush voor de kids.

Verder staan er op onze menukaart veel vegetarische gerechten. Een aanrader is een heerlijk flatbread met pulled planted Mexico style of toch een gewone kroket? Onze kalfsvleeskroketten hebben een 3 sterren beter leven keurmerk. 

We serveren een heerlijke vegetarische salade met warme geitenkaas en walnoten of gerookte makreel met bietjes en zoet-zure uitjes en wij staan alom bekend om onze heerlijke Italiaanse piadina Caprese uit de klapgrill. Dit zijn dunne pizzabodem met zeezout en olijfolie die belegd is met mozzarella, tomaat, rucola en pesto en dan verwarmd worden tussen de klapgrill. 

Wij zijn geopend tussen 10.00 en 17.00 uur. De keuken start vanaf 10.30 uur en sluit om 16.30 uur, waarbij bittergarnituur en gebak tot 17.00 uur besteld kan worden. Voor een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers erbij, een lekkere lunch, maar ook voor een heerlijke namiddag met een borrelhapje of een ijsje. Dagelijks serveren naast onze heerlijke appeltaart met verse slagroom, drie andere wisselende soorten gebak waarvan er altijd één glutenvrij is.

Wilt u ook zo’n moment beleven? U bent van harte welkom!